Team

De team van Dierenkliniek Parera , Sta. Maria en Sta. Rosa bestaat uit 5 dierenartsen ,  6 assistenten, 1 baliemedewerker en 1 reinigingsspecialist. Wij staan altijd klaar voor u mocht u ons nodig hebben.

 • Drs. Liane Martis

  Dierenarts, mede-eigenaar.

  Dr, Martis heeft haar opleiding voor dierenarts voor een deel in Amerika gedaan aan de Ross University en voor een deel aan de Rijks Universiteit Utrecht. Ze heeft haar studie in 1992 afgerond en sindsdien werkzaam bij Dierenkliniek Parera.

 • Drs. Denise Maynard

  Dierenarts, mede-eigenaar

  Dr. Maynard heeft haar studie diergeneeskunde aan de Rijks Universiteit Utrecht  in 1994 afgerond en sindsdien werkzaam bij Dierenkliniek Parera

 • Drs. Stephanie Nouel

  Dierenarts

  Dr. Nouel heeft haar opleiding aan de Rijks Universiteit Utrecht afgerond in 2007 en is sinds 2010 werkzaam bij Dierenkliniek Parera

 • Drs. Faiza Granville

  Dierenarts

  Dr. Granville heeft haar dierenartsenopleiding aan de Rijks Universiteit Utrecht in 2014 afgerond en is sinds 2017 werkzaam bij Dierenkliniek Parera.

 • Dr. Alberto Guzman Caceres

  Dierenarts

  Dr. Guzman heeft zijn dierenartsenopleiding aan de Universidad Centro-occidental in Venezuela afgerond in 2013 en is sinds April 2018 ons team komen versterken.